XWXZ Interior & Architecture was tasked with creating a space for a private client with the sophistication of an office and the comfort of home in Xi’an, China.

At the beginning of the project, when we talked about the space for the first time, she downplayed the hope that this would be her home. She wanted to feel the prosperity and convenience of the city, also regular gather with friends and share some experiences in life.
The space is divided into reception area and office area. For the reception area, Dong hopes that the studio will still retain the salon area and open kitchen. From her description, it seems that the aroma of red wine, coffee and gourmet desserts collide. The designer keenly captured this picture, choosing walnut wood flooring, clover green and light cream as the main colors of the facade, and metallic copper as an embellishment.

The office is divided into an open office area and Dong’s independent office. The open office area creates a minimalist, efficient and aesthetic atmosphere.

Design: XWXZ Interior & Architecture
Photography: Shengyang Li







The post Private Client Offices – Xi’an appeared first on Office Snapshots.

©

You may also like