Standard Studio designed the bold MR MARVIS offices using colors and modern finishes in Amsterdam, Netherlands.

Along side different stores, Mr Marvis asked Standard Studio to design their headquarters in Amsterdam as well. The same motto in the other stores had to be implemented in their headquarters, “ play everyday”. The building is divided in different workspaces, lunchrooms and meeting rooms. This gives the coworkers the freedom to adjust there workspace to any circumstances. The workstations are situated along side the big windows, this provides enough daylight for every working space.

The building is divided into 4 different floors, every floor has its own colour. This gives a clear overview of all the workspaces. When you enter the headquarters, you will be welcomed by multiple areas to socialize, eat or work. On the ground floor you can relax and interact with your coworkers. There is a kitchen available so you can enjoy a drink before or after work. From the first floor till the fourth floor there are variaties of workspaces, this way the coworkers can easily connect with each other.

An office that’s adjustable for growth for a booming and growing brand as Mr Marvis.

Design: Standard Studio
Project Manager: Maurice van Leeuwen
Photography: Wouter van de Sar
















The post MR MARVIS Offices – Amsterdam appeared first on Office Snapshots.

©